De Hoven
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen in Leiden Noord en de overige wijken.

Vuurwerkopruimaktie

Kerstspel 2012

Sinterklaasliedjes Zingen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 

Koptekst De Hoven

Het trefpunt; buurtruimte van de HovenNog niet iedereen weet het. Maar sinds 22 mei hebben de bewoners in de Hoven hun eigen buurtruimte. Ali Kundak en Gerda van den Berg van "de Sleutels" hebben samen de opening verricht van de buurthuiskamer in de buurt De Hoven (de buurt ten noorden van de Willem de Zwijgerlaan). Voor de nabije toekomst zullen in deze buurthuiskamer allerlei ontmoetingsactiviteiten worden georganiseerd voor de buurtbewoners in dit gebied.

 
 

Uitvoering plan Tuin van Noord in volle gang

Er wordt hard gewerkt aan het opknappen van de Tuin van Noord, het park ten noorden van de Hoven en inmiddels via de overkluizing bij de Marnixstraat goed bereikbaar vanuit Nieuw Leyden en het Noorderkwartier.

 
 

Activiteiten in maart Zwijgers van Noord

Leiden, 13 februari 2012
De buurtvereniging de Zwijgers van Noord in de Hoven organiseert diverse activiteiten in de maand maart. Op 10 maart organiseert men de Nationale vrouwendag met allerlei activiteiten:

 

 
 

Nieuwsbrief commissietegenhetfietspad "Ons Buiten

Leiden, september 2011
De commissietegenhetfietspad heeft aan de medetuinders van "Ons Buiten" een nieuwsbrief geschreven over de ontwikkelingen m.b.t. het fietspad door "Ons Buiten"

 
 
 

Burendag De Hoven succesvol

Leiden, 26 september 2011

Afgelopen weekend werd op diverse plaatsen in Leiden-Noord "Burendag" georganiseerd. Het weer heeft er positief aan bij gedragen dat het een prettige burendag was, zoals bijvoorbeeld in de Hoven.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >
 

Verbeter je buurt


  Hieronder treft u de "verbeterjebuurt" kaart aan met de door buurtbewoners ingebrachte knelpunten en ideeën over onze buurt. Wilt u zelf simpel en snel een melding openbare ruimte doen, gaat u dan naar de website van verbeterjebuurt, vul uw postcode in en plaats een "punaise" of een "lamp". De gemeente Leiden werkt mee aan dit initiatief.