De Hoven
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen in Leiden Noord en de overige wijken.

Vuurwerkopruimaktie

Kerstspel 2012

Sinterklaasliedjes Zingen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 

Het trefpunt; buurtruimte van de HovenNog niet iedereen weet het. Maar sinds 22 mei hebben de bewoners in de Hoven hun eigen buurtruimte. Ali Kundak en Gerda van den Berg van "de Sleutels" hebben samen de opening verricht van de buurthuiskamer in de buurt De Hoven (de buurt ten noorden van de Willem de Zwijgerlaan). Voor de nabije toekomst zullen in deze buurthuiskamer allerlei ontmoetingsactiviteiten worden georganiseerd voor de buurtbewoners in dit gebied.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

Opening Trefpunt; de buurthuiskamer van de buurt De Hoven

Leiden, 22 mei 2012

Vanmiddag hebben Ali Kundak en Gerda van den Berg van "de Sleutels" samen de opening verricht van de buurthuiskamer in de buurt De Hoven (de buurt ten noorden van de Willem de Zwijgerlaan).

NB34

  Nieuwsbrief Leiden-Noord

awsdfasdf

Burendag De Hoven succesvol

Dia2.JPG (thumb)Leiden, 26 september 2011

Afgelopen weekend werd op diverse plaatsen in Leiden-Noord "Burendag" georganiseerd. Het weer heeft er positief aan bij gedragen dat het een prettige burendag was, zoals bijvoorbeeld in de Hoven. De foto's getuigen hiervan!