De Kooi
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Kerstmarkt in De Kooi

Een test van vorige maand

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 

testtestfrank 14:33

testtestfranktesttestfranktesttestfrank

 
 

De dagen worden korter.

De dagen worden korter. Als ’s avonds uw huis in het donker is gehuld, is het voor een inbreker duidelijk dat u niet thuis bent en dat hij ongezien zijn gang kan gaan. U kunt daar gemakkelijk iets aan doen met goed licht én zicht in en om uw huis.

 
 

Fotoserie Oude Kooi foto's

Oude foto's van de Kooi

 
 

Halloween in De Kooi 2012

Afgelopen zaterdag 27 oktober  was er een eng feestje in De Kooi. In een lugubere feesttent verzamelde zich vele buurtkinderen en ouders.

 
 

Acties tegen Ringweg-oost succesvol; de vlag kan uit!

Leiden, 28 september 2012

Naar aanleiding van de acties van bewoners in de Kooi kwam het navolgende bericht binnen: Eerder heb ik u geïnformeerd over het besluitvormingsproces van de Ringweg Oost. Gisteren heeft het college het raadsvoorstel voor het gewijzigd kaderbesluit, met het voorstel onder de Sumatrastraat, teruggetrokken.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >
 

Verbeter je buurt


  Hieronder treft u de "verbeterjebuurt" kaart aan met de door buurtbewoners ingebrachte knelpunten en ideeën over onze buurt. Wilt u zelf simpel en snel een melding openbare ruimte doen, gaat u dan naar de website van verbeterjebuurt, vul uw postcode in en plaats een "punaise" of een "lamp". De gemeente Leiden werkt mee aan dit initiatief.