De Kooi
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Kerstmarkt in De Kooi

Een test van vorige maand

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 
 
 

Halloween in De Kooi 2012

Afgelopen zaterdag 27 oktober  was er een eng feestje in De Kooi. In een lugubere feesttent verzamelde zich vele buurtkinderen en ouders.

Halloween, een gebeurtenis dat zich in Nederland steeds vaker afspeeld. Ook in De Kooi is men daar actief. Achter het parkje aan de Sumatrastraat verzamelde verklede kinderen en enkele verklede ouders zich bij een versierde feesttent. Voor de kinderen allemaal lekkere hapjes en en kan men limonade tappen van een limonadefontijn met bloedrode limonade. In een grote lijkkist lag een duivelse dame die sommige kinderen wel erg liet schrikken. Het gegil was dan ook niet van de lucht.

Nadat ierdereen verzameld was ging men in optocht door de wijk. Veel woningen waren speciaal versierd. De een nog mooier of soms nog griezeliger dan de ander. Handen vol snoepjes werden uitgedeeld. Een feest van jewelste.

Een hele reportage is te zien in het fotoalbum van fotograaf Bram Pater.

Zie daarvoor op www.brampater.nl

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

Kerstdiner voor kinderen

(thumb) kersttafel.JPGLeiden, 20 december 2007

Op vrijdag 14 december was het jaarlijkse kerstdiner voor kinderen in Noord.

Fiets er op uit: voor u en uw kinderen

fietstocht.gif (thumb)Leiden, 19 april 2011,

Aanstaande zondag wordt er vanuit buurthuis 't Spoortje een fietstocht georganiseerd Als er kinderen meegaan dan komt ook de paashaas langs en kunnen de kinderen gezamenlijk eieren zoeken. Na de fietstocht staat er een koud buffet met soep klaar. De kosten bedragen € 2. Voor deelname kunt u contact opnemen met 't Spoortje: Bernhardkade 40, tel: 071-5241933

Samen een beschuitje

(thumb) logo ggd.jpg Leiden, 3 november 2008

Basisschool de Viersprong in Leiden Noord en GGD / Hara vinden ontbijten voor de gezondheid van kinderen én ouders belangrijk. Op school hebben kinderen, die niet ontbijten, concentratieproblemen. Leerkrachten merken dat. Het is belangrijk dat kinderen weten, dat ontbijten slim is. Maar dat geldt ook voor hun ouders!