Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Vuurwerkopruimaktie

Kerstspel 2012

Sinterklaasliedjes Zingen

stelling

asdasdas

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 

Reacties bestemmingsplan Leiden Noord

Op 11 september heeft een aantal organisaties uit Leiden-Noord hun zienswijzen met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan ingediend bij de gemeenteraad.

Op 11 september heeft een aantal organisaties uit Leiden-Noord hun zienswijzen met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan ingediend bij de gemeenteraad. (u kunt deze documenten hier inzien en downloaden)

1. Zienswijzen Groenoord-Noord

2. Zienswijzen Groenoord-Zuid

3. Zienswijzen Voorzittersoverleg Leiden-Noord

De hoofdthema's in de zienswijzen zijn:

Communicatie en Participatie, Speel,- Groen en Openbare ruimte,

Bouwhoogte en Bouwvolume, Luchtkwaliteit, Waterpeil, Parkeren,

Autobewegingen, De Voorschriften.

Voorafgaand aan de indiening van de zienswijzen, werd er op donderdagavond 31 augustus door de gemeente Leiden een bewonerinformatieavond voor Leiden Noord georganiseerd. De avond vond plaats in restaurant De Schans in de Groenoordhallen. Op de bijeenkomst die in het teken stond van het ontwerp bestemmingsplan voor Leiden Noord kwamen ruim 150 geïnteresseerden af en waren de vier buurt -en wijkorganisaties ook vertegenwoordigd.

In de komende periode zal het College een reactie op alle zienswijzen van de buurt -en wijkorganisaties en vele andere zienswijzen van bedrijven en bewoners moeten voorbereiden. Uiteindelijk zal de Gemeenteraad in het begin van 2006 een uiteindelijke uitspraak moeten doen.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer