Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Vuurwerkopruimaktie

Kerstspel 2012

Sinterklaasliedjes Zingen

stelling

asdasdas

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 

Informatieavond Brede School

(thumb) bredeschool.pngLeiden, 23 mei 2008

Op de plek tussen de Surinamestraat, Bonairestraat, Timorstraat en de Kooilaan komt het gebouw van de Brede School Leiden Noord. Inmiddels zijn de werkzaamheden voor het bouwrijp maken begonnen.

Naar verwachting begint de bouw van de school in februari 2009.

Ontwerp

In het gebouw van de Brede School Leiden Noord komen vier scholen en negen instellingen. Boven de Brede School Leiden Noord komen woningen. Deze worden ontwikkeld door Woningstichting Ons Doel. In nauw overleg met de organisaties, de gemeente en Ons Doel heeft Venhoeven CS een ontwerp voor het gebouw gemaakt.

Informatieavond

Op maandag 2 juni organiseert de gemeente een informatieavond voor omwonenden van het nieuwe gebouw en andere geïnteresseerden.

U bent van harte welkom om op deze avond aanwezig te zijn:

Datum: 2 juni 2008

Tijd: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Locatie: Buurthuis `t Spoortje

Programma

De avond wordt geopend door wethouder Gerda van den Berg. Vervolgens krijgt u een korte presentatie over de Brede School Leiden Noord door Bob Olders (projectleider Brede School Leiden Noord). Vervolgens zal Ton Venhoeven, de architect van het gebouw, het ontwerp aan u presenteren. Ook komt de inrichting van de omgeving van het gebouw aan de orde.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Servicepunt Bouwen en Wonen, telefoon 071 - 516 5502 of e-mail service.bowo@leiden.nl.

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer