Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen.

Vuurwerkopruimaktie

Kerstspel 2012

Sinterklaasliedjes Zingen

stelling

asdasdas

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 

Zomerfeest TamTam, 30 juni 2010

Leiden, 26 juni 2010

Vanaf 13.00 uur bent u allemaal van harte welkom in het park. Er is van alles te beleven. Neem zelf een kleedje mee en een lunch, of ontwerp bij ons je eigen sandwich. Er is de mogelijkheid om een drankje te kopen aan de bar en ook aan de kinderen is gedacht. Zo is er bijvoorbeeld alle ruimte voor kinderen die hun spulletjes willen verkopen, en je hoeft je er niet voor op te geven!

Er worden allerlei spellen uitgezet voor jong en oud. Laat u verrassen! Aan een aantal spellen kunnen de kinderen meedoen d.m.v. een strippenkaart, die je voor maar 50 cent kunt kopen. Er zijn leuke prijsjes te winnen.

Midden in het park zijn er diverse muzikale optredens. En ook optredens waar u aan kunt deelnemen. Zo is er onder andere een Zumba-demonstratie, en een workshop Djembé.

Op onze speciale workshopmarkt kunt u tegen geringe kosten meedoen aan verschillende workshops zoals bloemschikken en sieraden maken, of uw eigen strandfoto laten maken met ‘groeten uit Leiden Noord’

Het beloofd een spetterende, bomvolle middag te worden voor jong en oud! TOT 30 JUNI!

 

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer