Noorderkwartier-West
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen in Leiden Noord en de overige wijken.

Vuurwerkopruimaktie

Kerstspel 2012

Sinterklaasliedjes Zingen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 
 
 

GOA's in de wijk

GOA's oftewel Gemeentelijk Opsporingsambtenaren worden vanaf mei 2011 in Leiden Noord door de gemeente ingezet om extra toezicht te houden.

De gemeente Leiden werkt aan een schone en veilige stad. Dit doen ze samen met onder andere corporaties, wijkverenigingen en de wijkagent. Met als resultaat: een betere kwaliteit van de openbare ruimte.

Dus, schone en opgeruimde  straten, stoepen, parkjes, etc. Er wordt ook extra gelet op overlast zoals fout geparkeerde auto’s,  overlast door bijv. jongeren, hondenpoep, zwerfvuil en huisvuil bij containers.

Ook u als bewoner kunt een bijdrage leveren aan het netjes en veilig houden van onze buurt door zelf de straat schoon te houden en/of de gemeente te informeren.  De gemeente controleert de komende tijd extra op de eerder genoemde punten. Het is van belang dat u als buurtbewoners overlast meldt.

  • Bij overlast politie bellen: 0900 - 8844. Ook bij twijfel, gewoon bellen. Dit helpt om het probleem in kaart te brengen. Vaak gaat de politie ook daadwerkelijk even langs.
  • Bij overvolle vuilcontainers, prullenbakken, scheve stoeptegels etc. kunt u bellen naar servicepunt woonomgeving: 071-5165501 of mailen naar: woonomgeving+leiden+nl.

Wij willen u vragen om ons via het algemene emailadres te informeren over wat u aan overlast merkt in de wijk en welke verbeteringen u ziet. Wij kunnen dit dan meenemen in onze gesprekken met de projectleider Veiligheid van Leiden. Zo houden wij gezamenlijk met u de buurt schoon en veilig!

Reacties

Nog geen reacties
 

reageer

Om zelf te kunnen reageren, dient u ingelogd te zijn.
Heeft u nog geen login gegevens, registreer u dan eerst.
registreer
 

Gerelateerde artikelen

Strengere controle op parkeren aanhangwagens

In Leiden Noord zorgen lang geparkeerde aanhangwagens voor overlast.

Meldpunt Zorg en Overlast

Bent u ernstig bezorgd over of het wel goed gaat met uw buurman of buurvrouw, of andere mensen of gezinnen in uw omgeving, of zorgen ze voor overlast? Meld dat dan bij het Meldpunt Zorg en Overlast. Het Meldpunt Zorg en Overlast biedt de hulp en advies die nodig is om te voorkomen dat het echt mis gaat.

Telefoon (0900) 110 20 40

Zie ook:
http://www.ggdhm.nl/HoofdMenu/meldpuntzorgenoverlast

Veiligheid