Noorderkwartier-West
 
Op dit moment staan er geen evenementen in de agenda. Hieronder ziet u een overzicht van de laatst gehouden evenementen in Leiden Noord en de overige wijken.

Vuurwerkopruimaktie

Kerstspel 2012

Sinterklaasliedjes Zingen

aanmelden nieuwsbrief Leiden Noord

Bewoners vereniging Zwijgers van Noord BZN neemt z'n plaats bij...

bzn op 3 november in Amsterdam Zuidoost

 
 
 

Singelpark

Leiden wil de historische singelrand die rondom de binnenstad ligt ontwikkelen tot het langste stadspark van Nederland, genaamd het Singelpark. De ruim zes kilometer lange vestingsingel moet een aaneengesloten groene strook om de binnenstad worden.

 
 

GOA's in de wijk

GOA's oftewel Gemeentelijk Opsporingsambtenaren worden vanaf mei 2011 in Leiden Noord door de gemeente ingezet om extra toezicht te houden.

De gemeente Leiden werkt aan een schone en veilige stad. Dit doen ze samen met onder andere corporaties, wijkverenigingen en de wijkagent. Met als resultaat: een betere kwaliteit van de openbare ruimte.

 
 

Straatspeeldag NKW 2009

Op woensdag 10 juni 2009 van 14.00 tot 16.30 uur hebben we met een groep bewoners uit de omliggende straten gezamenlijk een Straatspeeldag georganiseerd in de Theresiastraat. Met ruim 70 kinderen plus hun ouders en opa’s/oma’s overtrof de opkomst onze verwachtingen.

 
 

Fietsbeugels

Op verzoek van een aantal bewoners heeft de buurtvereniging NKW bij de districtsraad nieuwe extra fietsenbeugels aangevraagd. In februari 2009 zijn er al een aantal geplaatst ter vervanging van de oude wiel-krommende insteekbeugels. De overige fietsbeugels worden komende periode geplaatst.

 
 

Groen in de straat

Op 9 mei 2009 hebben de bewoners van de Mauritsstraat de handen uit de mouwen gestoken om met elkaar de straat op te fleuren met een stapel plantenbakken, vaste planten, opgeknapte boomspiegels en een aangeveegde straat.

< VORIGE   1  2  3  4  5  6   VOLGENDE >